DER SKOGEN MØTER STJERNENE

FAKTA
Utgitt: 2021
Forlag: Verbena forlag
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 428
ISBN: 9788293853152
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Where the forest meets the stars
Format: 20 x 20 cm

DER SKOGEN MØTER STJERNENE er en overraskende og annerledes fortelling om håpets og kjærlighetens kraft.

Ute på feltarbeid får den karrierebevisste fugleforskeren Jo besøk av ei påståelig lita jente nekter å gå hjem. Jenta, som heter Ursa, er både morsom og lynende intelligent. Men hun insisterer på at hun kommer fra stjernene, og må oppleve fem mirakler før hun kan reise hjem igjen. Sammen med den fascinerende, men mutte, naboen Gabriel, forsøker Jo å finne ut hvem den mystiske jenta Ursa er, og hvor hun hører hjemme.
 

Gjennom en varm sommer må det merkelige trekløveret ta vanskelige valg, og de slites mellom fornuft og medmenneskelighet. Men når de velger å følge hjertet, finner de også tilbake til seg selv. Etter år med smerte og tap finner de nytt håp sammen. Men alt kan falle når sommeren går mot slutten, og virkeligheten innhenter idyllen de har skapt mellom skogen og stjernene.
  

Om å beskytte de man elsker, om forsoning og tilgivelse.  

DER SKOGEN MØTER STJERNENE forteller originalt og innsiktsfullt om båndene mellom oss, både de vi velger selv og de som tilsynelatende velger oss.

DER SKOGEN MØTER STJERNENE er GLENDY VANDERAHs store gjennombrudd, både i hjemlandet USA og internasjonalt. Boken er oversatt til mer enn 25 språk, og fortellingen om den mystiske lille jenta Ursa, har truffet en nerve over hele verden.

GLENDY VANDERAH er ekspert på utrydningstruede fugler, og har bakgrunn som feltbiolog og redaktør i et vitenskapelig tidsskrift. Forfatteren bor langt ute i Floridas villmark med mann, tre barn og så mange fugler, sommerfugler og villblomster de klarer å lokke til sitt egenskapte naturreservat.

Se hva andre lesere synes om boka på instagram og facebook

Foto: Scott Robinson