"Du verden for en nydelig fortelling!"

Tusen takk alle dere som har lest og ment noe om DER SKOGEN MØTER STJERNENE!
Det er utrolig hyggelig at dere som har lest den liker den så godt!❤📖 Tusen takk!!! Blir du inspirert, nysgjerrig eller har lyst på en god leseopplevelse (ser ut som vi kan love det nå 🥳😽 ) kan du kjøpe boka her: 👇. ❤🌲🙌🌠🌠
 
Ei fantastisk god bok, leste ut hele boken på en dag. Greide ikke å legge den fra meg. Kosa meg hele tiden. Anbefaler denne på det sterkeste. Herlig fra perm til perm.
Aud
For ei bok! Her får du sorg,glede,mystikk, kjærlighet og magi i ett. Jeg kjente på varmen og sorgene, spenningen og gleden, lukta fra skogen, hørte sildringen fra bekken og fuglekvitter, knittringen fra bålpanna. En bok du lett lever deg inn i!
Kari
En fascinerende og lettlest roman som tok oss inn i en verden der alvorlige tema og situasjoner kom frem. Samtidig er ikke alt håp ute fordi kjærlighet og vennskap gjør at håpet ikke forsvinner. Mange spørsmål dukket opp underveis. Hvem var egentlig Ursa og hvorfor dukket hun opp der hun gjorde og hvorfor ??? Derfor ble historien så spennende som den ble og litt utenom det vanlige. Måtte bare lese til jeg hadde fått svarene. Denne romanen kan jeg virkelig gå god for
Nina
En nydelig kjærlighetshistorie om livskvalitet, aksept, mystikk, natur og glede. Mystisk men spennande å følge jenta fra stjernene. Eg greier ikkje å slutte å lure på om ho faktisk kjem fra verdensrommet eller om ho er så smart at ho greier å lure alle. Nydelig historie om korleis tre så forskjellige, men likevel så like mennesker, kan bli glade i kvarandre og framstå som en liten familie. Spennande tvist på slutten som også oppklarer alt på en spennande måte. Eg greide ikkje å legge fra meg denne boka.
Lisbeth
Ei bok som er vanskelig å legge fra seg!
Lene Rebekka
Dette var ei spennande, romantisk og ikkje minst overraskande! Denne kan eg trygt anbefale andre.
Guro
Eg likte boka, historia vekka nysgjerrigheta til å lese videre. Stadige vendinger eg ikkje forutsåg, så veldig kjekt å lese den. Fekk ikkje til å legge den fra meg, før eg fikk lest litt til.... og litt til.... Underholdende lesing, anbefales
Grete
Boka var vanskelig å legge i frå seg, for den vekka nysgjerrighet! Veldig spennande bok, anbefaler den!!
Thea
Spennande bok som er spennende fra begynnelsen til slutten, klarte ikke å legge den ifra meg. Anbefala den sterkt.
Stine
Der skogen møter stjernene. Det er ei lettlest bok, samtidig som den kjem innom djupe tema, utan å ver tung. I starten var eg litt avventande og skeptisk, men den dreg seg fint inn etterkvart, samlar trådane og gav ei god lesestund.
Anne Grete
Bok anmeldelse av «Der skogen møter stjernene». Eg har no hatt den glede av å få lese denne boka, og det gjekk unna i ein fei! Boka grip deg frå første side og holder deg på pinebenken slik du så vidt klarer å leggje den frå deg. Sjølv har eg aldri vore ein fan av bøker som er oversett til norsk, men denne er godt oversatt! Boka fortel om seriøse tema godt innepakka ilag med humor og andre spennande hendingar. Boka får deg til å å stille spørsmål ved kva som er sant. Altså den held på lesaren ved å ikkje gi vekk informasjon for fort. Boka er hjerteskjærande, djup og kreativ. Definitivt verdt å lese! Forfattaren har no nyleg publisert ei ny bok, «The light through the leaves», og sjølv om det ikkje er ein oppfølgjar, så gjer «der skogen møter stjernene» at eg har lyst å lese meir av Glendy Vanderah. Håper på ein norsk versjon av hennar bok nummer 2 i nærmaste framtid! Føler dette er ein forfattar det er verdt å halde utkikk etter.
Monika
Ei fortelling om sorg og tap, men også om kjærlighet og håp! Ursa og hennes bemerkelsesverdige vesen sørger for at gamle hemmeligheter kommer for dagen. Gammel sorg begynner å leges. En roman som har troverdige karakterer, full av menneskelighet
Hildegunn
Der skogen møter stjernene’ er en bok som fanger leseren fra første side. Varm, levende og humoristisk, med en historie litt utenom det vanlige. Med gode menneskeskildringer og et språk som flyter lett, er denne boken og forfatteren et meget hyggelig bekjentskap. Jeg anbefaler boken på det varmeste.
Gro
Der skogen møter stjernene handler om kjærlighet, mirakler og magi. Gi og ta, hvor vondt og godt livet kan være. Les og nyt.
Hege Wendy
Du verden for en nydelig fortelling «Der skogen møter stjernene» er en perle! Den fanget meg fra første side med sitt lette, varme og levende språk. En lettlest og nydelig historie om kjærlighet , ærlighet og mirakler Les og la deg begeistre! Terningkast 6
Merete
Der skogen møter stjernene er en bok som sniker seg helt inn i hjerteroten, nesten umulig å legge fra seg. Godt skrevet og lettlest, kaller både på smil og tårer. Jeg anbefaler boken på det sterkeste, det er bare å nyte.
Elisabeth
Da har jeg slukt ferdig «Der skogen møter stjernene», og det må jeg si: Dette var en bok som fanget meg Først og fremst ble jeg dratt inn i et eget univers skapt av Ursa, den lille jenta med det skarpe sinnet Spenningen rundt hvor denne stjerna kom fra og hvorfor hun dukket opp, ble holdt gjennom hele boken. Jeg ble engasjert i historien og i livene til karakterene i boken Godt skrevet og med levende beskrivelser, som gjør at man lett ser for seg både personene og miljøet rundt. Denne boken var rett og slett en «pageturner» for meg.
Beate
En sunnmøring sier aldri nei takk til en gratis bok, men denne leste jeg faktisk ut bare på et par dager En lettlest pageturner og en søt historie som er fin å fortape seg i når man trenger noe annet å tenke på enn pandemi.
Trine Susanne
Der skogen møter stjernene en roman av Glendy Vanderah. Det er en lettlest roman. Selv jeg med min dysteleksi, ble helt revet med, klarte ikke å legge den ifra meg. Måtte vite hvordan det gikk. Leste den på to kvelder. Den rørte ved noe i meg. Jeg gir den terningkast 6!
Hilde